Νέα Μελών

Wind Ελλάς - Απολογισμός Κοινωνικής Υπευθυνότητας

Η μοναδική εμπειρία της Ανάφης αποτυπώνεται φωτογραφικά στον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND Ελλάς για το 2015, όπου παρουσιάζεται αναλυτικά η επιχειρηματική της επίδοση με επίκεντρο 4 πυλώνες δράσης: την Αγορά, την Κοινωνία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους της.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


   

 

Ελληνικός Χρυσός - Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η «Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης» της ''Ελληνικός Χρυσός'' δίνει με συνέπεια και διαφάνεια τη δυνατότητα να παρουσιαστούν όλες οι παράμετροι της δραστηριότητάς της, σε σχέση με την κοινωνία, το περιβάλλον και τους εργαζομένους της.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.ζ


   

 

Εurocert - Διαπίστευση με βάση τη Νέα Έκδοση
του Προτύπου ISO 14001:2015

Η EUROCERT ολοκλήρωσε τη μετάβαση της διαπίστευσής της από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) με βάση τη νέα έκδοση του προτύπου ISO 14001:2015 για την πιστοποίηση συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης. Υπενθυμίζεται ότι η υποχρεωτική εφαρμογή της εν λόγω έκδοσης ισχύει από 15/9/2018, πέραν της οποίας πιστοποιητικά βάσει της έκδοσης ISO 14001:2004 δε θα έχουν ισχύ.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.ζ


   

 

Eurocert - Πιστοποίηση της ΔΕΗ με βάση το ISO 22301:2012

Η EUROCERT ολοκλήρωσε την πιστοποίηση της ΔΕΗ Α.Ε./ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ σύμφωνα με το πρότυπο Επιχειρησιακής Συνέχειας ISO 22301:2012 για το πεδίο πιστοποίησης: «Λειτουργία Λιγνιτικού Κέντρου».
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.ζ


   

 

Γευσήνους - Καλωσορίζουμε τη Γευσήνους στα μέλη μας

Η Κοινότητά μας, στα πλαίσια του εθνικού μας εγχειρήματος συνένωσης του επιχειρηματικού κόσμου για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της χώρας, υποδέχθηκε πρόσφατα στα μέλη της, με μεγάλη χαρά, τη Γευσήνους, τη μεγαλύτερη εταιρεία συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


   

 

ΕΡΓΟΣΕ - Καλωσορίζουμε την ΕΡΓΟΣΕ στα μέλη μας

Οι GREEN ANGELS υποδεχόμαστε στην Κοινότητά μας την ΕΡΓΟΣΕ, την υπεύθυνη εταιρεία για την κατασκευή και τον εκσυγχρονισμό ολόκληρου του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ελλάδα, με τη δέσμευση να υλοποιήσουμε από κοινού πράσινες δράσεις, πρωτοβουλίες για την ενημέρωση της κοινωνίας των πολιτών για την κλιματική αλλαγή και για τις πρακτικές αντιμετώπισής της.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


   

 

ICAP Group - Μία ακόμη εταιρική περιβαλλοντική δράση

Η ΙCAP Group, στο πλαίσιο της πράσινης πολιτικής της, «ICAP Acts GREEN», μεταξύ άλλων για  την ενίσχυση του εθελοντικού πνεύματος των εργαζομένων της και των οικογενειών τους, πραγματοποίησε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ακόμη μία εθελοντική εξόρμηση στηρίζοντας τη στο Δήμο Καλλιθέας σε συνεργασία με τους «Υπεύθυνους Πρασίνου».
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. 
 

Ακαδημαϊκά Νέα

Πρόληψη και αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης από τη διαρροή υδρογονανθράκων

To τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά σε συνεργασία με την εταιρεία GREENiT Environmental, διεξήγαγαν μελέτη για την παρακολούθηση και αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης από τη διαρροή υδρογονανθράκων, τόσο από διυλιστήρια πετρελαίου και βιομηχανικές μονάδες, όσο και από πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου και καυσίμων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. 

 

Εκδηλώσεις

Τρίτη Συνάντηση Εργασίας Μελών GREEN ANGELS

Με αισιοδοξία και πολλές προσδοκίες ολοκληρώθηκε η 3η Συνάντηση Εργασίας Μελών GREEN ANGELS με κεντρικό θέμα το σχεδιασμό, τη σύνταξη και την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Εστιάζοντας στα συστήματα διαχείρισης και τις διαδικασίες που μπορεί να ακολουθήσει η κάθε ενδιαφερόμενη επιχείριση για να βελτιώσει τις επιδόσεις της, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με υψηλή συμμετοχή επιχειρήσεων και ανώτερων στελεχών.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


   

 

SAVE THE DATE
1ο Εθνικό Debate Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Οι GREEN ANGELS συνδιοργανώνουν εκδήλωση με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα... οι εταιρείες απαντούν στην περιβαλλοντική πρόκληση!  

GREEN ANGELS - Βραβεύσεις

Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης
στα Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος 2016

Με το 2ο Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, διακρίθηκε η Κοινότητά μας, στα Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος 2016, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), γεγονός που επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τη διετή προσπάθειά μας να προσφέρουμε λύσεις στον επιχειρηματικό κόσμο με καινοτόμες υπηρεσίες υπό το πρίσμα πολλαπλασιαστικών ωφελειών τόσο για τα λειτουργικά τους κόστη όσο και για το αποτύπωμά τους στο Περιβάλλον.


   

 

Κορυφαία Βράβευση
στα Hellenic Responsible Business Awards 2016
για τη συνεργασία μας με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Με το SILVER βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης - Ακαδημαϊκών Φορέων» διακρίθηκε η Κοινότητά μας στα Hellenic Responsible Business Awards 2016 που διοργάνωσε η Boussias Communications, γεγονός που σηματοδοτεί την κεφαλαιοποίηση της επιστημονικής μας μεθοδολογίας HAPI-E, που θα συμβάλλει αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο Βραβεύσεις, μπορείτε να λάβετε εδώ. 

 

Νέα της Αγοράς & Πολιτισμός

Ελευσίνα: Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 -
“Μετάβαση στην EUphoria”

Στις 11 Νοεμβρίου του 2016, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων που εξέτασε τους φακέλους υποψηφιότητας των ελληνικών πόλεων για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει τον τίτλο στην Ελευσίνα. Ο φάκελος υποψηφιότητας που κατατέθηκε από την πόλη της Ελευσίνας, έφερε τον τίτλο “Μετάβαση στην EUphoria”.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


 

 

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και ένα ευτυχισμένο

και "πράσινο" 2017!

Πατήστε εδώ να δείτε την κάρτα ευχών μας.

 

ζ

 

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 210-7200150, e-mail: info@greenangels.gr, website: www.greenangels.gr


 

 

 

Η κοινότητα των “GREEN ANGELS” έχει νόμιμα συλλέξει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για σκοπούς προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της. Τα στοιχεία σας δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτους. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την κοινότητα των GREEN ANGELS για τους ανωτέρω σκοπούς, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@greenangels.gr για τη διαγραφή του email σας από τη λίστα αποδεκτών προωθητικού υλικού.