Νέα της Κοινότητας

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Κοινή Δράση Μελών GREEN ANGELS με τίτλο "GreenAthlon"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Κοινή Περιβαλλοντική Δράση Μελών GREEN ANGELS με τίτλο “GreenAthlon”. Η δράση συγκέντρωσε περισσότερους από 500 συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους εργαζόμενοι των Εταιρειών - Μελών της κοινότητας, μαθητές, κάτοικοι, πρόσκοποι αλλά και πληθώρα περιβαλλοντικών οργανώσεων.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κορυφαία Βράβευση των GREEN ANGELS
στα Hellenic Responsible Business Awards 2018

Η Πρότυπη Ελληνική Κοινότητα Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων, GREEN ANGELS, απέσπασε για δεύτερη χρονιά το BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης - Ακαδημαϊκών Φορέων» στα Hellenic Responsible Business Awards 2018 που διοργάνωσε η Boussias Communications.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέα Μελών

Prime Marine - Εκτίμηση Ανθρακικού Αποτυπώματος

H Prime Marine αποτελεί το πρώτο μέλος της κοινότητας των GREEN ANGELS που πιστοποιήθηκε για την έκθεση ανθρακικού αποτυπώματός της, καθώς και για το αντίστοιχο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που εφάρμοσε, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14064-1:2012.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

GREENiT ENVIRONMENTAL - Πρόγραμμα Ανακύκλωσης στα σχολεία Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού που υλοποιεί ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, με την υποστήριξη της Κοινότητας των GREEN ANGELS και της GREENiT ENVIRONMENTAL.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου με την Εθνική Ασφαλιστική

Τον πολύπαθο Δήμο της Μάνδας-Ειδυλλίας επιλέξαμε για την παράδοση του 1ου αναπηρικού αμαξιδίου, με τον πρώτο τόνο πλαστικών καπακιών που συγκεντρώσαμε συνεργατικά όλα τα μέλη της Κοινότητας. Στην παράδοση, την κοινότητα των GREEN ANGELS εκπροσώπησε, ως μέλος, η Eθνική Ασφαλιστική, η οποία συγκέντρωσε την πρώτη μεγάλη ποσότητα καπακιών. Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι της Kοινότητας και εκπρόσωπος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή».
Δείτε τη φωτογραφία παράδοσης εδώ.ζ

Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου με την Ευρωπαϊκή Πίστη

Το 2ο αναπηρικό αμαξίδιο που προήλθε από τη συγκέντρωση ενός ακόμα τόνου από πλαστικά καπάκια από τα μέλη της Κοινότητας, παραδώθηκε στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ''Αρωγή'' του Δήμου Αχαρνών ως ελάχιστη ένδειξη υποστήριξης του πολύτιμου έργου τους. Στην παράδοση, την κοινότητα των GREEN ANGELS εκπροσώπησε, ως μέλος, η Ευρωπαϊκή Πίστη που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε ένθερμα την πρωτοβουλία μας. Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι της Kοινότητας μαζί με εκπροσώπους των εθελοντών Αχαρνών - Θρακομακεδόνων.
Δείτε τη φωτογραφία παράδοσης εδώ.

Prime Marine – Διάκριση στα GREEN4SEA Αwards

Οι GREEN ANGELS θα ήθελαν να συγχαρούν την Prime Marine, ενεργό μέλος της κοινότητας από το 2015, για την παραλαβή του βραβείου 2018 GREEN4SEA Tanker Operator σε μία λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στις 6 Μαρτίου 2018.
Διαβάστε περισσότερα εδώv  

Πράσινες Δράσεις

Bίντεο GreenAthlon

Μοιραζόμαστε μαζί σας όμορφες στιγμές από τη μεγάλη διοργάνωση των GREEN ANGELS που στοχεύουμε να γίνει θεσμός.
Δείτε το βίντεο εδώ.φ


 

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 210-7200150, e-mail: info@greenangels.gr, website: www.greenangels.gr


 

 

 

Η κοινότητα των “GREEN ANGELS” έχει νόμιμα συλλέξει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για σκοπούς προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της. Τα στοιχεία σας δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτους. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την κοινότητα των GREEN ANGELS για τους ανωτέρω σκοπούς, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@greenangels.gr για τη διαγραφή του email σας από τη λίστα αποδεκτών προωθητικού υλικού.